Nieuws
Nieuws
 
04-02-2014Xcom-GSM communication and interaction with the Xtender wireless
Met de Xcom-GSM kunt u voortaan contact maken met uw Xtender systeem op afstand door gebruik te maken van 3G of GPRS. Door gebruik te maken van bv smartphone, tablet, laptop of pc kunt u rechtstreeks in de Xtender om bv storingen uit te lezen of aanpassingen te doen zonder dat u daadwerkelijk bij het systeem zelf moet zijn.
Tevens kunt u dus op afstand zien of de accuspanning goed is of dat de walspanning/AC-IN aanwezig is

De Xcom-GSM is per direct leverbaar

04-02-2014Xcom-LAN communication and interaction with the Xtender with an internet-connection
Met de Xcom-LAN kunt u voortaan contact maken met uw Xtender systeem op afstand door gebruik te maken van het internet. Door gebruik te maken van bv smartphone,tablet,laptop of pc kunt u rechtstreeks in de Xtender om bv storingen uit te lezen of aanpassingen te doen zonder dat u daadwerkelijk bij het systeem zelf moet zijn.
Tevens kunt u dus op afstand zien of de accuspanning goed is of dat de walspanning/AC-IN aanwezig is

De Xcom-LAN is per direct leverbaar

03-02-2014Variostring VS-120 Dual MPPT Solar Charger binnenkort leverbaar!!!

VarioString VS-120 van Studer-Innotec uit Zwitserland : MPPT zonnelaadregelaar 120 A / 48 V ; volledig elektrisch gescheiden dubbele ingangen tot 600 V (Voc) of 900 V (Voc) bij 1-kanaals bedrijf. Dankzij de hoge toelaatbare ingangsspanning van 2x 200-600 V resp. 1x 400-900 V behoren parallelle circuits met een gecompliceerde bekabeling tot het verleden en bespaart u dus op bedrading, connectoren, verdeeldozen, zekeringen, ruimte, tijd, etc.


Reeds af fabriek voorzien van SUNCLIX(TM) (Phoenix PV-connector die zonder gereedschap kan worden gemonteerd).

Minder strenge veiligheidseisen dankzij volledige scheiding tussen PV en accu en tussen de kanalen onderling. Elke vorm van aarding mogelijk dankzij de gescheiden kanalen.

Door de dubbele ingangen is een onafhankelijke tracking van 2 PV strings met onderling verschillende opstelling, andere Voc of ander vermogen mogelijk, wordt een zo hoog mogelijke efficiëntie verkregen en is er een hoge mate van flexibiliteit bij integratie in een gebouw.
Snel, nauwkeurig, 'beste in zijn categorie' tracking algoritme (vergelijkbaar aan VarioTrack) zorgt voor een MPPT efficiency > 99%.

Hier ziet u een opstellingsvoorbeeld met een variostring gekoppeld aan de Studer Xtender.


13-06-2013Het 1e LAAG-energiechalet van Nederland in Sellingen

Realiteit gekoppeld aan de wensen van de toekomst. Het TOP Totaal LAAG-energiechalet is de eerste vakantiewoning waarbij de koper zelf bepaalt hoever hij gaat in zijn energiebesparing. Dat kan zelfs volledig energieneutraal, zoals de vakantiewoning die een jaar lang staat op TOP Buitenplaats Sellingen in Groningen.
Benieuwd wat het LAAG energiechalet nu precies inhoudt? Kom geheel vrijblijvend een kijkje nemen in Sellingen(Groningen),wij laten het u graag zien!


De Hoeve Multipower heeft het energiestroom-pakket geleverd:

- Studer Xtender XTH 6000-48 Combi-omvormer
- Studer RCC-02 remote control
- Studer Variotrack MPPT solar-charger VT-80
- Studer BSP500 Battery Status Processor
- Optima Yellowtop S5,5L 4x

U kunt alles bekijken op de site van Toptotaal.

28-01-2013Fullriver deep cycle batteries vanaf heden leverbaar


Vanaf heden hebben wij de Fullriver batteries toegevoegd aan ons leveringsprogramma.
Fullriver is een onderhoudsvrije gesloten Deep-Cycle AGM accu. Fullriver Deep Cycle accu's voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden.  Hoge capaciteiten, lange levensduur en een lage interne weerstand zijn enkele van de goede eigenschappen van Fullriver. De Fullriver accu's zijn de beste keuze voor veeleisende industriële en recreatieve toepassingen voor diepe ontlading.

De series DC,HGL en HGXL hebben wij opgenomen in ons leverprogramma.


31-05-2012Direct leverbaar: Studer Variotrack MPPT solar charge controller


Studer introduceert heden de nieuwe Variotrack MPPT solar charger controller.
Met deze module kunt u de energie van zonnepanelen optimaal benutten(98% efficienty) en alle gegevens rechtstreeks aflezen op uw afstandbediening van de Xtender. Ingangsspanning vanaf de zonnepanelen varierend tussen 16-150V wordt hierbij omgezet naar 12,24 of 48Volt ( automatische of manuele detectie). De Variotrack wordt geleverd in 2 modellen: 65Ampere of 80Ampere.

Leest u op uw gemak de complete datasheet van de Studer Variotrack


10-04-2012Li-Ion batterypacks van 12V-30Ah tot 36V-200Ah

Vanaf heden hebben wij Li-Ion batterypacks leverbaar in kunststof of metalen behuizing. Na diverse testen kunnen wij met zekerheid stellen dat de kwaliteit van de packs voldoet aan de eisen die wij stellen aan onze producten. De packs zijn leverbaar vanaf 12Volt 30Ah tot 36Volt 200Ah. Bij grotere pakketten is de behuizing van metaal ivm gewicht en constructie.

Mocht u interesse hebben in een aangepast Li-Ion pakket kunt u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden.