Nieuws
Nieuws
 
18-11-2014Multi function Powerbank en starthulp 16000Mah

    Multi function Powerbank and Jumpstarter All in One

With this powerpack you can easily start every 12V vehicle with a massive high starting current. 600Amps peak current will start any car with a low battery voltage. Another big option is the laptop charging function with 3 voltages 12V/16V and 19V so every laptop voltage is present.


Specs:
- Capaciteit 16000Mah
- Input 15V-1A
- Input 12V cigaret lighter
- Output Laptop charging 12V/16V and 19V
- USB 5V-2,1A
- Starting function: peak current 600A and starting current 300A
- Weight 450Grams

- Cycle life > 1000 times
For charging Mobile phones,PSP.Mp3-players,camera, laptop,tablets,PDA,Ipad,Iphone
- even the new Iphone 6 charging connection included


 


20-05-2014Exousia LiFePO4-accu 12,8V- 30Ah Li-ion accu voor vele toepassingenEXOUSIA LiFePO4-Accu 12.8V30Ah, de Li-ion accu voor uw caravanmover.

Vele toepassingen kennen reeds het gebruik van lithium-Ion batterijen, denk o.a. aan het draadloze elektrisch gereedschap, scooters en fietsen. Nu is deze techniek ook beschikbaar voor uw caravanmover.

De toekomst is nu!

De Exousia is een 12.8V30Ah lithium-ion-accu met als kathode lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4) Deze accu is de helft kleiner dan een standaard loodzuur-accu en heeft slechts een gewicht  van 8.5Kg ! De chemische samenstelling is zeer stabiel en heeft daardoor een levensduur van meer dan 2000 cycli bij een ontlading van 80%.

Met de test van K.C.K. kwam deze Exousia LiFePO4-accu al zeer goed uit de bus, maar voor De Hoeve Multipower nog niet genoeg.

Tijdens een bezoek aan de fabriek in China werden diverse zaken besproken, vernieuwd, gewijzigd en afgestemd op het gebruik voor de caravan-mover.

Het start al aan de buitenzijde, de kleur is gewijzigd en het materiaal van het accuhuis is poly-propyleen i.p.v. het harde plastic, iets wat door andere fabikanten van Li-Ion accu’s nog steeds gebruikt wordt. Bij gebruik waar stoten tegen een hard voorwerp geen uitzondering is, zal de harde plastic behuizing scheuren, terwijl de poly-propyleen kunststof zal meeveren. Hiermee verbeterde wij de veiligheid voor de consument.

Het Battery Management System (BMS) werd op diverse punten verbeterd. De accu is hiermede beveiligt tegen onderspanning, overspanning en temperatuur. Tevens is een automatische reset ingebouwd. Vele testen heeft het BMS ondergaan, alvorens de goedkeuring van ons aan de fabriek werd verleend tot productie.

Nu alles gereed is, inclusief een lader die uitgevoerd is zonder geforceerde koeling, waardoor het geluid 0 DB is, en een ergonomische draagbeugel voor het gemak van de consument, willen wij deze vernieuwde accu met trots aan u presenteren.

 


20-05-2014 Intensieve samenwerking tussen De hoeve Multipower en Zhongyu li-ion battery Co Ltd


Na diverse bezoeken van P. Leijtens aan de fabriek Zhongyu in Ningbo China hebben beide partijen besloten tot een nog nauwere samenwerking op het gebied van ontwikkeling en verkoop.

In de getekende L.O.I is een uitgebreide samenwerking overeengekomen voor de toekomst. Vooral de visie van de Hoeve Multipower op het gebied van ontwikkeling in de renewable energy sprak de directie van Zhongyu aan tot deze intensieve samenwerking.

Zhongyu li-ion battery Co Ltd is een zeer belangrijke speler op de markt van deze producten . Behorend bij de New Zhongyu Group vanaf 1992, is deze fa sinds Augustus 2013  beursgenoteerd aan de Shanghai Equity Exchange . State of the art R&D en productie garanderen de allerbeste kwaliteit van de cellen en systemen.

Wij kunnen hierdoor aan alle wensen van de professionele bedrijven tegemoetkomen. Gaat het om een simpel 30 AH batterij met lader,of een stand-alone systeem met een vermogen van 50 KWh of meer, de Hoeve Multipower kan het voor u berekenen en leveren.

Onze toekomst, is ook uw toekomst.
 


04-02-2014Xcom-GSM communication and interaction with the Xtender wireless

Met de Xcom-GSM kunt u voortaan contact maken met uw Xtender systeem op afstand door gebruik te maken van 3G of GPRS. Door gebruik te maken van bv smartphone, tablet, laptop of pc kunt u rechtstreeks in de Xtender om bv storingen uit te lezen of aanpassingen te doen zonder dat u daadwerkelijk bij het systeem zelf moet zijn.
Tevens kunt u dus op afstand zien of de accuspanning goed is of dat de walspanning/AC-IN aanwezig is

De Xcom-GSM is per direct leverbaar


04-02-2014Xcom-LAN communication and interaction with the Xtender with an internet-connection

Met de Xcom-LAN kunt u voortaan contact maken met uw Xtender systeem op afstand door gebruik te maken van het internet. Door gebruik te maken van bv smartphone,tablet,laptop of pc kunt u rechtstreeks in de Xtender om bv storingen uit te lezen of aanpassingen te doen zonder dat u daadwerkelijk bij het systeem zelf moet zijn.
Tevens kunt u dus op afstand zien of de accuspanning goed is of dat de walspanning/AC-IN aanwezig is

De Xcom-LAN is per direct leverbaar


28-01-2013Fullriver deep cycle batteries vanaf heden leverbaar


Vanaf heden hebben wij de Fullriver batteries toegevoegd aan ons leveringsprogramma.
Fullriver is een onderhoudsvrije gesloten Deep-Cycle AGM accu. Fullriver Deep Cycle accu's voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden.  Hoge capaciteiten, lange levensduur en een lage interne weerstand zijn enkele van de goede eigenschappen van Fullriver. De Fullriver accu's zijn de beste keuze voor veeleisende industriële en recreatieve toepassingen voor diepe ontlading.

De series DC,HGL en HGXL hebben wij opgenomen in ons leverprogramma.